HJ Bogholderi & Regnskab

er et familiedrevet anpartsselskab, som blev stiftet i 2012 af Helle- og Dennis Jørgensen. Vi har med beskæftigelse som revisorer, selvstændige regnskabskonsulenter og bogholdere tilsammen mere end 25 års erfaring i branchen, som også indbefatter ansættelsesforhold i SKAT. Med vores erfaringsgrundlag og komplementerende kompetencer så vi i sommeren 2012 en mulighed for at starte et selskab med et stærkt forretningsgrundlag, hvilket førte os til grundlæggelsen af HJ Bogholderi & Regnskab ApS.

Hos HJ Bogholderi & Regnskab sætter vi kvalitet, punktlighed og tillid i højsædet. Vi udfører arbejdet med en høj grad af kvalitet og effektivitet, og vi går således ikke på kompromis med vores ydelser. Foruden kvalitet og effektivitet lægger vi vægt på punktlighed, så vores kunder altid kan være sikre på, at deadlines overholdes.

Vi lægger som servicevirksomhed en stor indsats i at opbygge både faglige og personlige relationer, da vi anser gensidig respekt som en vigtig parameter for at opnå en langsigtet og fælles succes.